Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fogyás gyógynövényekkel
  2023-12-02 22:59:16, szombat
 
  A karcsú alak nem álom többé - gyógynövények, amelyek segítenek a fogyásban

Rengeteg történet kering az interneten csodálatos fogyásokról és fogyókúrákról. De hihetünk ezeknek a beszámolóknak és reklámoknak? Nem egyszer fut bele az ember olyan sikertörténetekbe, amikor valaki több tíz kilótól szabadult meg könnyedén. Kérdezhetnénk, hogy milyen áron? Valószínűleg, sőt biztos, hogy így van, ezek a termékek nagyon drágák és olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek lehet, hogy segítik a fogyást, azonban egészségkárosító hatásokkal is rendelkezhetnek. Nem egy ilyen történetről olvashattunk már.

A fogyás egy örökös harc lehet egyes emberek életében. Azonban a testsúlyunknak nem lenne szabad a boldogságunk útjába állnia. És voltaképpen csakis akkor érhetünk el sikereket, ha szeretjük önmagunkat és valóban teszünk azért lépéseket, hogy kevesebbet mutasson alattunk a mérleg. Ne másokra hallgassunk, hanem a saját belső hangunkra. Tisztázzuk magunkban, hogy miért is szeretnénk fogyni és tűzzünk ki magunk elé célokat. Alkalmazzunk több módszert is, hiszen csodaszerek nem léteznek. A cikkben olyan gyógynövények kerülnek felsorolásra, amelyek nagyon hatékonyak ugyan a fogyásban, de önmagukban semmit sem érnek. Fogyasszunk a megszokottnál kisebb és egészséges ételadagokat és mozogjunk rendszeresen. Ne feledkezzünk el a hidratációról sem. Ezek lehetnek a kulcstényezői az egészséges és sikeres fogyásnak.

Az egyik legismertebb és legjobb gyógynövény, amely segítheti a fogyásunkat, nem más, mint a fahéj. Ez a fűszernövény olyan antioxidánsokban bővelkedik, amelyek csökkentik a magas vércukorszintet, illetve a lipidszintekre is pozitívan hatnak. Ha kordában tudjuk tartani a vércukor- és lipidszintet, a fogyásunk is minden bizonnyal beindul majd.

A fekete borsot mindenki ismeri és mindenki konyhájában jelen van. Bioaktív hatóanyaga a piperin, amely megakadályozza a zsírsejtek képződését.

A kurkuma egy kurkumin nevű vegyületet tartalmaz, amely nemcsak fokozott zsírcsökkenést, de kisebb derékméretet is eredményezhet.

A napi gyömbérfogyasztás is javallott azoknak, akik éppen fogyókúráznak. Nemcsak az emésztést segíti, de jelentős testsúlycsökkenést is elérhetünk a rendszeres fogyasztásával.

Amennyiben fogyni szeretnénk, úgy a köményre is számíthatunk. A kömény nemcsak az emésztési zavarokat orvosolja nagyon hatékonyan, de a lipid- és zsírparamétereket is nagyon eredményesen csökkenteni tudja.

A rozmaringra is kiemelt figyelmet kellene fordítanunk, ugyanis meglepő eredményeket értek el a kutatások során, már ami a testsúlycsökkenést illeti. Csökkenti a zsírsejtek méretét, és még a fogyókúra miatt kialakult stresszt és idegeskedést is csökkenteni tudja.

A pitypang nemcsak a fogyókúra során lehet hű társunk, hanem akkor is, ha elértük az ideális alakunkat, ugyanis a gyógynövény elhízásellenes tulajdonságokkal is rendelkezik. A gyógynövény nemcsak a zsír felhalmozódását csökkenti a májban, hanem a vér lipidszintjét is.

A Cayenne-bors segít az anyagcsere felgyorsításában, így a fogyást is megtámogatja. A paprika fő vegyülete a kapszaicin, amely akár 10%-kal is növelheti az anyagcserét, mégpedig a termogenezis segítségével. Ilyenkor a test hőmérséklete emelkedni kezd, amivel több kalóriát égethetünk el és így fogyhatunk is. A Cayenne-bors csökkenti az étvágyat és fokozza a jóllakottságérzetet is.

A petrezselyem természetes vízhajtóként működik, így abban segít, hogy megszabaduljunk a méreganyagoktól. Eugenol nevű vegyületben is gazdag, amely csökkenti a vércukorszintet. A petrezselyem jó rostforrás, ami segít az egészséges emésztés fenntartásában is.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Diéták és fogyókúrák  
Címkék: egészségkárosító, antioxidánsokban, felgyorsításában, tulajdonságokkal, felhalmozódását, vércukorszintet, megszabaduljunk, rendelkezhetnek, méreganyagoktól, zsírcsökkenést, elhízásellenes, lipidszintekre, fenntartásában, megakadályozza, fogyasztásával, testsúlyunknak, kérdezhetnénk, eredményezhet, lipidszintjét, fogyókúráznak, beszámolóknak, gyógynövények, megszokottnál, kulcstényezői, hidratációról, fogyókúrákról, boldogságunk, tartalmaznak, idegeskedést, ételadagokat, lipidszintet, felsorolásra, rendszeresen, feledkezzünk, számíthatunk, legismertebb, karcsú alak, interneten csodálatos, ember olyan, termékek nagyon, ilyen történetről, örökös harc, boldogságunk útjába, saját belső, cikkben olyan, megszokottnál kisebb, egyik legismertebb, fűszernövény olyan, magas vércukorszintet, fekete borsot, zsírsejtek képződését, kurkumin nevű,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mi lenne ha  Egy bizonyos határt  s immár én is felragyogva, ért...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Soha ne kedvezz...  Sose bánj semmit  Ne kapaszkodj magasabbra,  Tavaszi kép  Png lepke  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Mai harmónia kártyám  Kövesd a cowboyt!  Png csokor  Tanuld meg ezt a versemet  Nevem  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Png kislány  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Krisztinától  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  George Byron - Ahogy itt jár -...  Elköszönt  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Egy hatékony szolga  Elköszönt  Szívem  Az engedelmesség miért nem vál...  Hiányzik  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A Megváltó szolgálatában  Adakozás  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Neked tudnod kell  210 éve született a SZÓZAT meg...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Őrizkednünk kell...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Erdőn  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép álmokat!  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Reggel van  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Minden harmadik...  Irgalom és ítélet  Akarat  Elköszönt  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Png nő  Zilahy Lajos gondolata  A boldog családok mind hasonló...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Hiányzik  Facebookon kaptam  Png csokor  Png csokor  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
karcsú alak, interneten csodálatos, ember olyan, termékek nagyon, ilyen történetről, örökös harc, boldogságunk útjába, saját belső, cikkben olyan, megszokottnál kisebb, egyik legismertebb, fűszernövény olyan, magas vércukorszintet, fekete borsot, zsírsejtek képződését, kurkumin nevű, napi gyömbérfogyasztás, emésztést segíti, rendszeres fogyasztásával, kömény nemcsak, emésztési zavarokat, kutatások során, zsírsejtek méretét, fogyókúra miatt, pitypang nemcsak, fogyókúra során, ideális alakunkat, gyógynövény elhízásellenes, gyógynövény nemcsak, zsír felhalmozódását, anyagcsere felgyorsításában, termogenezis segítségével, test hőmérséklete, petrezselyem természetes, egészséges emésztés, egészségkárosító, antioxidánsokban, felgyorsításában, tulajdonságokkal, felhalmozódását, vércukorszintet, megszabaduljunk, rendelkezhetnek, méreganyagoktól, zsírcsökkenést, elhízásellenes, lipidszintekre, fenntartásában, megakadályozza, fogyasztásával, testsúlyunknak, kérdezhetnénk, eredményezhet, lipidszintjét, fogyókúráznak, beszámolóknak, gyógynövények, megszokottnál, kulcstényezői, hidratációról, fogyókúrákról, boldogságunk, tartalmaznak, idegeskedést, ételadagokat, lipidszintet, felsorolásra, rendszeresen, feledkezzünk, számíthatunk, legismertebb, fűszernövény, olvashattunk, eredményeket, derékméretet, alkalmazzunk, eredményesen, termogenezis, petrezselyem, vízhajtóként, megtámogatja, hőmérséklete, segítségével, valószínűleg, gyógynövény, hallgassunk, történetről, rozmaringra, anyagcserét, csökkenteni, fogyásunkat, fogyásokról, természetes, fordítanunk, reklámoknak, voltaképpen, konyhájában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3055
  • e Hét: 27946
  • e Hónap: 59432
  • e Év: 264133
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.